A X. Építészregatta vendégei

Tisztelt vitorlázó építészek!

A X. Jubileumi Építészregatta fővédnöke az Arany János és a Hamvas Béla emlékévhez kapcsolódóan Prőhle Gergely, a Petőfi irodalmi Múzeum igazgatója.

Vendégeink lesznek a balatoni hajózást megteremtő gróf Széchenyi István örökösei, a V4 országok Építőművész Szövetségének elnökei, valamint a Román Építész Szövetség elnöke. A péntek esti hivatalos megnyitón köszöntőt mond Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára.

Velünk tart mások mellett Krizsán András, a Magyar Építőművészek Szövetségének elnöke, Bachmann Bálint, a PTE dékánja, Kovács Csaba, a MOME építész tanszékvezető tanára, Noll Tamás, a MÉK volt elnöke és az idén 70 éves Detre testvérpár, a hazai vitorlássport kiemelkedő egyéniségei.

Kérünk minden résztvevőt, hogy az eseményen az alkalomhoz illő öltözékben jelenjen meg és így tisztelje meg azt. Ebben az évben a jubileumhoz kapcsolódóan az indulók emlékérmet kapnak a szervezőktől ajándékba.

Az idén 90 éves VOLVO, amely több szálon is kötődik a vitorlázáshoz – jóvoltából az érdeklődők tesztvezetésen próbálhatják ki a legújabb modelleket a helyszínen.

epitesz_regatta_ermek_2017_05_03_60_r_k

epitesz_regatta_ermek_2017_05_03_66_r_k