XIII. Építész Regatta Nagydíj felhívás – 2020.07.30

Tisztelt vitorlázó építész barátaim!

Hagyományteremtő jelleggel idén XIII. alkalommal megrendezésre kerülő Építész Regatta vitorlásverseny alapítójaként engedjétek meg, hogy tisztelettel meghívjalak Benneteket a Magyarországon egyedülálló környezettudatos építészek számára megrendezett amatőr nyílt verseny-sorozat, a XIII. Építész Regatta Nagydíj vitorlásversenyre.

A verseny időpontja: 2020. szeptember 4-5-6.
A verseny helyszíne: Balatonlelle Yacht kikötő – Keszthely Yacht kikötő

A verseny keretein belül minden évben megemlékezünk az aktuális építészeti évfordulókról, a nemzet életében fontos személyekről és eseményekről. Idén a 100 évvel ezelőtti Trianoni történésekre emlékezünk, amely az egész világot és benne hazánkat is új alapokra fektette.

A 2020-as év emlékezetes lesz majd a történelemben; a nemzeti összefogás ami ezekben a pillanatokban, helyzetekben kiemelt szerepet játszik.  A vitorlázásban és az életben egyaránt az egymás iránti tisztelet és felelősségvállalás kulcsfontosságú és sikerhez vezet, az idei  Regattának ez a  kiemelt üzenete.

Az idei év sajátosságaihoz igazodva a rendezvény maximális létszáma 150 fő. A versenyt követő díjátadó és vacsora pedig szabadtéren kerül megrendezésre a keszthelyi Yacht kikötőben, betartva minden egészségügyi és orvosi előírást.

Új támogatóként köszönthetjük a jövő technológiai fejlődésében élen járó Teslákat Magyaroszágon forgalmazó Teslalounge-ot, akik gyönyörű autókkal és felajánlásokkal emelik a rendezvény színvonalát.  Így a hajózás élménye mellett az autózás élményét is átélhetjük ezen az őszi hétvégén a magyar tengeren, a győztes egy hétvégi Tesla élményvezetésen is részt vehet majd, illetve nyerhet.

A szeptember 4-5-6 között zajló program a balatonlellei Yacht Club kikötőjéből indul, a verseny előestéjén rendezett welcome partival.

A második napon zajlik a verseny, amelynek eredményhirdetésére egy könnyedebb elegáns szabadtéri fogadással és eredményhirdetéssel zárul a Keszthelyi Yacht kikötőben.

Reméljük, hogy elfogadjátok a meghívásunkat és irodáitok csapatával, de mindenképpen legalább egy építésszel hajónként részvételetekkel kifejezitek együvé tartozásunkat. A versenysorozattal, illetve a Nagydíjjal kapcsolatban bármilyen további kérdésetek lenne készséggel állunk a rendelkezésére. Hajó és szállás bérlési lehetőséget a honlapon hirdetjük.

A rendezvény archívumai:

Információ: Baráz Patrícia +36 30 727 1167,   Borsai Attila  +36 20 546 7643

ke_v4_20200730

ÉPÍTÉSZ REGATTA FELHÍVÁS (PDF)