A XIV. ÉPÍTÉSZ-BELIGHT! REGATTA SZERVEZŐINEK KÖSZÖNETE

Tisztelt támogatóink!
Tisztelt vitorlázó építész barátaim!

Hagyományokhoz híven idén XIV. alkalommal került megrendezésre az ÉPÍTÉSZ BELIGHT REGATTA vitorlásverseny.

Alapítóként engedjétek meg, hogy evvel a levelemmel köszönetemet fejezzem ki a rendezvényen való részvételetekért. Az idei évben rekord számú indulója volt az eseménynek, összesen mintegy 190 fővel és 28 hajóval hódítottuk meg a magyar tengert.

Ezúton még egyszer köszönöm a támogatóinknak a hozzájárulását ahhoz hogy a rendezvény évről évre egyre sikeresebb és népszerűbb, mindemellett megtartja alap értékeit és üzeneteit az összetartást, a közösséget és a minőséget. Nélkülük mindez nem jöhetne létre ilyen formában.

Külön köszönöm a történelmi hajók részvételét. Ebben az évben először fordult elő a regatta történetében, hogy mindhárom 75- ös cirkáló velünk volt a tó első vitorlása, a Kishamis mellett. Nélkülük biztos, hogy sokkal szegényebb lenne ez a rendezvény,várjuk őket vissza jövőre is.

Fontosnak tartom így a nemzeti újrakezdés évében ezeket az alap értékeket és üzeneteket kiemelni. Nehéz másfél év van mögöttünk, de az elmúlt hétvégén a közösség építő ereje ismét megmutatta hogy együtt sikeresen legyőzve ezeket közösen jó hangulatban telve együtt koccinthattunk. Bízom benne hogy evvel a mentalitással, és az itt jelenlévő emberi értékekkel a jövő évben is együtt húzhatjuk fel vitorláinkat a Balatonon.

A megnövekedett létszám miatt vannak olyan résztvevők, akik lemaradtak a versenypólókról. Ha valaki szeretné, hogy utólag elkészítsük, akkor jelezze igényét Patrícia kolléganőmnek a következő elérhetőségen: barazpatricia03@gmail.com vagy a 06307271167-es telefonszámon.

Kívánok mindenkinek kellemes időtöltést, jó pihenést a nyárra, és természetesen jó szelet.

Kálmán Ernő DLA
Építészregatta alapítója
a V4 Építészeti Alapítvány kuratóriumi elnöke

A versennyel kapcsolatos információkért látogassatok el a honlapunkra www.epiteszregatta.hu és kövessetek minket a facebookon https://www.facebook.com/epiteszregatta

Az esemény képeinek megtekintése: https://epiteszregatta.hu/2021/a-xiv-epitesz-be-light-regatta-kepei/


IMG_0663 unnamed 2. 10466 IMG_0579