XV. Építész-BE LIGHT! Regatta hivatalos vendégei

Az elmúlt két év alapjaiban változtatott meg mindent, amit közösségről, személyes és baráti kapcsolatokról gondolunk. A pandémia nemcsak egy egészségügyi hanem emberi katasztrófa is, megszűntek a társas események és találkozások ezért most nemcsak ezek, de a lelkek újjáépítése és megerősítése is fontos. Az idei rendezvényünket ebben a szellemben szervezzük.

Idén hivatalosan a 800 éve kiadott Aranybulla emlékévét ünnepeljük, illetve ebben az évben 150 éves a magyar építészoktatás. Az Építészregatta, ahogyan ez mára hagyománnyá vált kapcsolódik ezekhez a kezdeményezésekhez és büszkék vagyunk arra, hogy a jeles évfordulók előtt ebben az évben nyolc történelmi hajó is tiszteleg.

Az esemény fővédnöke Dr. Latorcai Csaba, területfejlesztési miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár

Velünk tart Dr. Alföldi György, a BME építészkar dékánja, aki szombat este köszönti a jelenlévőket

Eljön Lánszki Regő, az Építésügyi és Beruházási Minisztérium államtitkára, aki szombaton este köszönti az ünnepi este vendégeit.

Elfogadta a meghívásunkat Juraj Herman, a Szlovák Építész Szövetség volt elnöke, a nemzetközi kapcsolatokért felelős képviselője, aki szombat este köszönti a résztvevőket

Kérünk minden érdeklődőt, hogy az eseményt az ahhoz méltó öltözékben tisztelje meg és továbbra is figyeljünk az érvényes egészségügyi és orvosi előírások betartására. Szeretettel várunk mindenkit határokon innen és túl!

aranybulla logó